Осінь на Шацьких озерах

Відпочинок на Світязі восени, порівняно з літніми днями, має ряд переваг для тих людей, які не конче прагнуть пляжного відпочинку. Так, вода вже не та, що влітку, й купатися можуть тільки найстійкіші й найзагартованіші. Але яка краса огортає тут всіх, хто захоче бути присутнім при такім природнім таїнстві як золота осінь на Світязі!

Озеро Світязь із року в рік, із століття в століття, дарує нам усвідомлення, що є у світі речі, які залишаються стабільними у своїй красі та спокої. Події у світі можуть змінюватися у хаотичному калейдоскопі, спричиняючи напруження людських нервів, а на Світязі панує тиша й первісна природна краса. Змінюють одне одне тільки добові та сезонні цикли: сходить та заходить сонце, минає літо й настає осінь.

Вечори та ранки стають прохолодними – візьміть теплий одяг. Не встигнете намилуватися рельєфними клубами вранішнього туману над озером, як поволі зійде сонце. Ліси над озером горять осінніми барвами: червоні, жовтогарячі. Вітру немає. Повітря чисте й пахне гіркуватою настоянкою з осіннього пожовклого листя. Гуляйте якнайбільше! Відпочивальників навколо не так багато, як влітку: навкруги тільки тиша, спокій та неймовірна краса. А поруч дихає древній Світязь. Ви відчуєте всім серцем: проблеми минущі. Вічна та прекрасна природа загоїть всі душевні рани та дасть сили жити й перемагати!

Збір грибів на Світязі

Настає золота пора для любителів збирати гриби. Довгі мандрівки по навколишніх лісах можуть приносити не лише естетичне задоволення, а й помітну користь. Маслюки, козарі, підберезники… якщо пощастить, то знайдете й білі гриби. Ви проходимете кілометри чудовими осінніми лісами, дихатимете свіжим повітрям, і вас не турбуватимуть жодні проблеми. А свою здобич ви зможете приготувати чи посушити у нас, в маєтку Nester-House. “Тихе полювання” прекрасно впливає на здоров’я та настрій!

Зі свого боку ми докладемо всіх зусиль, щоби осінній відпочинок на Світязі залишив у вас тільки хороші враження. Крім комфортних побутових умов забезпечимо різноманітний сервіс, який зробить ваш відпочинок ще теплішим та яскравішим. Приміром, до ваших послуг оренда квардоциклів чи велосипедів, щоб зробити прогулянку динамічнішою. Ще: повернувшись із довгої прогулянки із приємною втомою, ви завжди знайдете у нас запас сухих дров, щоби розпалити вечірнє багаття. Також ви зможете відвідати сауну, скористатися послугами нашого штатного масажиста. Прекрасне завершення дня.

Приїжджайте до нас восени! Не нехтуйте такою чудовою можливістю “перезавантажити” тіло та мозок, лишити на певний час десь далеко всі турботи, й спокійно відпочити серед щедрої та прекрасної природи озера Світязь. Так, саме цією золотою осінню 2018.