Де б гарненько відпочити цього літа? А варіантів і не особливо багато. Екзотичні країни з рекламних проспектів, звичайно, ідеальний варіант, але він доступний тільки в тому випадку, якщо у вас немає ніяких проблем з фінансами, що складно уявити в наші дні. Саме з цієї причини вся Україна обирає Світязь!

Що ж це таке? Унікальний природний комплекс, розташований у серці Волині, з радістю розкрив свої обійми для гостей. Вам неодмінно сподобається відпочинок на Світязі з сім’єю чи друзями.

  1. По-перше, це обійдеться дуже недорого, і у близьких не знайдеться причини відмовлятися. Дуже часто компанії домовляються відправитися на літню відпустку разом, але чим ближче приходить час, тим частіше люди бувають змушені відмовлятися від цього через матеріальну скруту.
  2. По-друге, добиратися сюди легше простого! Навіть на власному автомобілі вам не доведеться витрачати надто багато на бензин, що не може не радувати і принесе масу комфорту. І нарешті, відсутність віз, авіаперельотів і митних пунктів влаштує літніх людей, які погано переносять подібні стреси, та ще й у спеку.

Прекрасне озеро Світязь, що зветься Українським Байкалом чекає вас і ваших близьких. Сюди сміливо можна брати маленьких дітей, людей похилого віку, їхати компанією або просто з коханою людиною. Ви надовго запам’ятаєте кришталево чисту воду, посмішки оточуючих і тепле сонце. Варто море тих мук, які доводиться випробовувати в дорозі, або ж тих матеріальних витрат? Побувавши на Світязі, ви з великою впевненістю відповісте, що ні, не варто!