Риболовля на Світязі

Під час відпочинку на Світязі кожен чоловік повинен взяти в свої руки вудку і зловити хоч кілька рибок. Адже любительська риболовля на Світязі  принесе масу позитивних емоцій, навіть якщо доведеться улов відпустити за непотрібністю. Але найголовніше в тому, що кльов практично гарантований. На нього не впливають ні погодні умови, ні рівень води у водоймі!

Коли ви почнете організовувати відпочинок на Світязі, обов’язково згадайте про рибальські снасті. Безумовно, в селищі ви без проблем знайдете тематичний магазинчик, але так як він орієнтований на приїжджих, то і ціни в ньому відповідні. Ну а вам же не потрібно ловити п’ятикілограмових амурів або сазанів? Хочеться просто посидіти з вудкою на березі, що б навколо була тиша і спокій. Ну а про незабутні відчуття, які вам дарує спіймана риба, й говорити нічого! Отже, вам буде досить звичайного телескопічного вудилища, десяти метрів волосіні, грузил і поплавка з гачками. Так як біля берега кишить дрібна рибка, то на неї вам і слід орієнтуватися.

Звичайно, завжди можна орендувати човен, але раз мова йде не про професійну ловлю, то в цьому немає особливого сенсу. Якщо ви запливете в очерети, то там буде точно та ж сама риба. Карась, підлящик, краснопірка та інша риба не дасть вам занудьгувати. При певній удачі прямо з берега цілком реально витягнути кілограмового коропа, і він стане прекрасним доповненням до вечері. Ну а якщо ви з Фортуною на “ти”, то, можливо, вам попадеться і справжнісінький вугор, яким славиться озеро Світязь.