Для наших дітей ми завжди намагаємося створити найкращі умови. За останні два роки це поняття набуло нових значень. Вимушені визнати: через воєнні дії в Україні найкраще з дітьми стало відпочивати там, де найспокійніше.

В цьому сенсі відпочинок на Світязі виглядає ідеальним. Шацькі озера заховано у густому лісі, поблизу немає крупних індустріальних об’єктів. Навколо панує первісна природа. Поруч тільки такі самі люди, як ви: налаштовані на спокійний відпочинок з дітьми, не обтяжений ані надміром прикрих новин, ані постійними шумними веселощами дорослих.

Ще на Світязі поруч із вами обов’язково буде вся необхідна інфраструктура для безпечних дитячих розваг. Вам не доведеться довго розмірковувати, куди спрямувати невгамовну енергію ваших дітей. Дитячі майданчики, гойдалки, батути зустрічаються на Світязі ледь на кожнім кроці. І це ми перелічили тільки такі розваги, де батьки можуть наглядати за дошкільнятами та молодшими школярами у півока, не особливо беручи участь у дитячих іграх.

А ще на Світязі є багато цікавих занять, у яких приємно буде взяти участь і дітям, і батькам. Разом з вами та під вашим пильним наглядом діти поплавають на човні по озеру, впіймають свою рибку на вудку, побігають навколо вечірнього багаття. Їм можна показати багато цікавого на екскурсіях, які ми організовуємо: острів на Світязі, дикі куточки природи під назвою “Поліські джунглі”. А коли раптом дитина забажає контрасту із відпочинком на природі – у межах автомобільної екскурсії можна й з’їздити в Луцьк.

Не секрет, що діти часом бувають вередливими та всім незадоволеними. Їм буває нудно. Старших дітей у цьому випадку на Світязі можна розважити в мотузковому парку в Гушово. Ця екстремальна розвага надасть відпочинку нових барв та сильних емоцій! А ми завжди готові надати вам та вашим дітям ще одну цікаву й динамічну розвагу – катання на квадроциклах.

Щодо забезпечення потреб у дитячому харчуванні та оздоровленні: у магазинах та аптеках поблизу знайдеться все необхідне, а в маєтку Nester-House можна замовити навіть дитячий масаж. Ну і головна перевага відпочинку з дітьми на Світязі в сенсі оздоровлення – це, звичайно, світязькі купання. Хлюпатися у воді не тільки приємно, а й надзвичайно корисно для дитячого здоров’я та розвитку. Тут сама природа Світязя надає унікальних переваг відпочинку з дітьми: вздовж берега озера простягається довга мілина. Коло берега озеро дуже неглибоке – 1-1,5м, і така глибина є безпечною для дитячих купань.