До цих порад можна ставитися як завгодно, але все ж є сенс хоч трохи до них прислухатися. Багато наших співвітчизників не уявляють собі відпочинку без розпивання спиртних напоїв. Коли дивишся на молодих хлопців, які розпивають на пляжі горілку з пивом, стає просто страшно. Адже наслідки можуть бути дуже сумними!

Вирушаючи на відпочинок на Світязі, постарайтеся приборкати своє бажання негайно випити пару келихів пива. Залиште це, безумовно приємне, заняття для вечора. Вдень, коли сонце нещадно смажить, спиртні напої можуть викликати підвищення артеріального тиску, передінсультний стан, напад епілепсії, тахікардії, аритмії й масу інших неприємних проявів. Чи варто це все тих кількох секунд блаженства, які здатна принести вам холодна мінеральна вода? Перебування на пляжі з похмілля має не менш негативні ефекти. У той час, як організм ослаблений, є проблеми з кровообігом і станом судин, краще за все не ризикувати, а відлежатися в номері.

Як і коли можна пити? Природно, що відпочинок на озері Світязь не повинен обходитися без спиртного взагалі. Якщо бажання присутнє, то вживати алкоголь бажано ввечері, після того, як спека спаде. Було б дуже непогано контролювати дозу, але якщо це не вдалося, то на пляж на наступний день показуватися має сенс лише після 16-17 вечора. Хоча, навіщо на Світязі взагалі пити? Навколо стільки чудових розваг, цікавих пам’яток і дуже яскравих особистостей! Не псуйте собі відпочинок, відмовтеся від спиртного на користь куди більш здорового проведення часу.