2014-й рік був дуже неспокійним для України, і одне з колись найпопулярніших місць відпочинку, Крим, стало недоступним. Що ж робити, якщо залишається всього декілька варіантів? Херсонська область, так само як і Одеська, не можуть похвалитися якістю і сервісом, а, щоб їхати за кордон, потрібні дуже великі гроші.
Хотілося б запропонувати вашій увазі відпочинок на озері Світязь, і назвати кілька причин, здатних переконати навіть найбільш упереджену людину.

  • Низька вартість. Так, цей фактор був і залишається одним з вирішальних для наших співгромадян. Провести два тижні на Світязі обійдеться в кілька разів дешевше, ніж семиденна поїздка в Туреччину.
  • Відмінний сервіс. За останні роки тут багато що змінилося, і ви зустрінете не гірший, а то і кращий рівень обслуговування,  ніж в тому ж самому Криму!
  • Неповторна природа. До ваших послуг ідеально чиста вода, просочена сріблом та гліцерином, ліс із грибами і ягодами, і багато іншого.
  • Чудовий активний відпочинок. Ви будете здивовані розмаїттям запропонованих варіантів проведення часу. Риболовля, збір ягід чи грибів, десятки автомобільних, кінних і велосипедних екскурсій, маса визначних пам’яток і т.д.
  • Запас здоров’я на рік вперед. Ви відновите сили і нерви, наберетеся вітамінів і сонячного світла. Вода, натуральні продукти і дари місцевої природи подбають про вас не гірше, ніж морське повітря!

Ще не зважилися? Не може бути! Бронюйте номери й вирушайте на незабутній відпочинок на Світязі, який буде згадуватися довгі роки.