Готель на Світязі з власним пляжем

Унікальність Шацьких озер

Шацькі озера незмінно користуються заслуженою увагу туристів з усієї України. Можна не тільки купатися, загоряти і рибалити, але також насолодитися унікальним свіжим і чистим повітрям, якого не вистачає в місті.

Відпочинок для сім’ї на Світязі стане відмінним проведенням часу, подарує нові сили, енергію і емоції для досягнення поставлених цілей. Шацькі озера – це цілий комплекс з 30 невеликих озер, в число яких входять Світязь, Луки, Чорне Велике, Пісочне, Пулемецьке та інші. Найбільшою популярністю користується озеро Світязь. Таку однойменну назву носить і село, розташоване на його березі.

Готель на Світязі

Унікальна природа, незайманий хвойний ліс, чисте повітря і дивовижної краси краєвиди обов’язково сподобаються любителям дикої природи і затишку. Готель на Світязі з власним пляжем надає всі умови для комфортного і розслабляючого відпочинку для всієї родини.

Крім єднання з природою, можна відвідати оздоровчі процедури:

  • чани з чистою теплою водою, ароматичними маслами і запашними травами;
  • лікувальні грязі відновлюють сили і життєву енергію, підвищують імунітет і перешкоджають розвитку запалень;
  • масаж подарує повне розслаблення, а також сприятливо вплине на всі м’язи і суглоби.

На території готелю Nester-House можна порибалити. Маленькі мандрівники обов’язково знайдуть собі заняття до душі, так як на території розташована цілий дитячий ігровий майданчик з гірками, батутами та басейном.

Ціна проживання

Вартість номерів залежить від комфортабельності і додаткових зручностей. Кондиціонери, санвузол, телевізор, Wi-Fi та інші зручності утворюють ціни відпочинку на Світязі у 2021 році і присутні практично у всіх номерах. При цьому і бюджетні варіанти також обладнані необхідним набором зручностей, які створюють домашній затишок.

Спокійний відпочинок в комфортабельних номерах урізноманітнює будь-яку подорож і дозволить насолодитися тишею, а приємна атмосфера подарує незабутні емоції і відчуття.