Дивно, але факт: озеро Світязь є гідною альтернативою морському відпочинку. Природно, що ніхто просто так не повірить голослівним твердженням, тому давайте розглянемо факти.

По-перше, відпочинок на Світязі гарантує той самий оздоровчий ефект, що і морський клімат. Тільки в даному випадку він досягається за рахунок унікальної води, що має знезаражувальний і цілющий ефект. Ще здавна сюди їхали люди позбавлятися від проблем з серцево-судинною системою, нервами. По-друге, це чудовий спосіб урізноманітнити своє життя. Перший раз на Чорноморському узбережжі було неповторно, другий вже просто добре, а далі такий відпочинок стає буденним, без нових вражень. Поїздка на озеро стане дивною пригодою, і ви будете ще довго згадувати про неї.

Перш ніж вибирати, куди ж вирушати цього літа, гарненько зважте: для того, щоб дістатися на Світязь , у вас піде набагато менше часу і сил, а про фінансову частину питання й говорити нічого. Ну а місцеві котеджні селища і приватний сектор нічим не відрізняються від тих, що ви могли зустріти на морі. Все ті ж затишні кафе, яскраві клуби та стильні ресторани. Вас приймуть з великою радістю, незалежно від того, на якій мові ви говорите, або з якої країни приїхали. Привітне місцеве населення любить гостей! Тут вирує справжнє свято життя, яке захоплює всіх оточуючих, і відпускає лише в день від’їзду. Порадуйте себе і проведіть незабутнє літо на березі Українського Байкалу.