Куди їхати?

Настала тепла пора, і в офісах, курилках, адміністративних будівлях та інших місцях скупчення змученого роботою народу тільки й чути, що про майбутній відпочинок. Природно, що найбільш актуальним питанням є “Куди їхати?”.

Що робити іншим?

Неприємна новина про те, що Крим став закордоном, просто шокувала багатьох людей, що відвідували цю шикарну здравницю щорічно, а зараз тільки вартість залізничного квитка сягає тисячі гривень. Туреччина, Єгипет та інші екзотичні країни? Прекрасний варіант для тих, хто може собі це дозволити. Що робити іншим? Є вихід, адже існує відпочинок на озері Світязь! Багато хто відразу ж засмучуються, мовляв ніщо не в змозі зрівнятися з морем, навіть така величезна водойма. Хвилиночку, ви не праві. Існує безліч причин, що дозволяють спростувати вашу впевненість.

  • Світязь являє собою унікальний природний комплекс, що складається з більш ніж 20-ти озер, лісів і парків. Якщо ви їздили на море тільки з метою підтримки здоров’я, то і тут ви знайдете все необхідне.
  • Цілюща вода, збагачена гліцерином і сріблом, швидко відновить шкірний покрив і кровообіг, позбавить будь-яких дерматологічних проблем.
  • Велика кількість лісових ягід і овочі, вирощених на грядках довколишніх сіл, дозволять відпочинути від тепличних нітратів та іншої гидоти, що буяє в супермаркеті. Ви відновите нервову систему, отримаєте масу позитивних вражень і назавжди забудете про море, до якого добиратися треба цілу добу. Адже Світязь ось він, зовсім поруч!